FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavna ruska gimnastičarka rodit će bebu u Los Angelesu

LOS ANGELES, 11. lipnja 2005. (Hina) - Slavna ruska gimnastičarkaSvetlana Khorkina, osvajačica tri europska prvenstva za redom,svjetska i olimpijska pobjednica, nalazi se u Los Angelesu od svibnjajer će upravo u tom gradu roditi bebu, izvješćuje u subotuInternational Gymnast pozivajući se na People's Magazine.
LOS ANGELES, 11. lipnja 2005. (Hina) - Slavna ruska gimnastičarka Svetlana Khorkina, osvajačica tri europska prvenstva za redom, svjetska i olimpijska pobjednica, nalazi se u Los Angelesu od svibnja jer će upravo u tom gradu roditi bebu, izvješćuje u subotu International Gymnast pozivajući se na People's Magazine.

"Diva" koja se povukla iz gimnastike nakon Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine (to su bile njene treće Olimpijske igre) tada je izjavila da njezini planovi uključuju i osnivanje obitelji. Njezin dečko je gruzijski glumac Levan Uchaneishvili koji trenutno živi u Californiji. Do sada je, od poznatijih, glumio u filmovima "Dan nezavisnosti" i "Air Force One".

Sa Svetlanom je u SAD doputovala i njezina mlađa sestra Julija koja svakodnevno trenira u Los Angeles School of Gymnastics (LASG) s trenerom Yefimom Furmanom iz bivšeg SSSR-a. Dužnosnica LASG-a Tanya Garber je rekla da Svetlana brižno skriva svoj osobni život no u Americi nije mogla pobjeći medijima. Pratili su je čak i na tržnicu dok je kupovala povrće.

"Kraljicu ruča", kako su je prozvali zbog nepobjedivosti na toj spravi, gledatelji, gimnastičari i suci su ili voljeli ili potpuno omalovažavali, no nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Iako nije uvijek imala najteže elemente u vježbama, zbog svoje je "divovske" visine (164cm) i dugih nogu zapamćena kao izrazito elegantna vježbačica. U Ateni je osvojila srebrno odličje u višeboju, oprostivši se od gimnastike vježbom na parteru uz melodiju pjesme "Good bye my love good bye".

Prošlog prosinca je postala potpredsjednica Ruske gimnastičke federacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙