FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ostvareni prvi telefonski pozivi građana u mreži H1

ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Nakon što su početkom ovoga tjednaprvi poslovni korisnici počeli telefonirati preko H1 pristupne fiksnemreže, iza koje stoji tvrtka Portus, danas su koristeći novetelefonske brojeve počeli telefonirati i prvih 10-ak privatnihkorisnika u toj mreži, izvijestili su iz Portusa.
ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Nakon što su početkom ovoga tjedna prvi poslovni korisnici počeli telefonirati preko H1 pristupne fiksne mreže, iza koje stoji tvrtka Portus, danas su koristeći nove telefonske brojeve počeli telefonirati i prvih 10-ak privatnih korisnika u toj mreži, izvijestili su iz Portusa.

Za te je prve korisnike, dodaju iz Portusa, s T-HT-om dogovorena procedura ispitivanja pravilnog funkcioniranja oba sustava, koja je, napominju, pokazala da građani neće imati problema prilikom promjene operatera.

Iz Portusa odnosno H1 danas su najavili i da će od idućeg tjedna T-HT-u poslati novih 100-ak zahtjeva građana s potpisanim ugovorima za prebacivanje na korištenje usluga H1 mreže.

Do sada su, navode, zaprimili više od 10 tisuća zahtjeva za prelazak na H1 mrežu.

U vezi poslovnih korisnika kažu da su u tijeku završni pregovori s još nekoliko tvrtki za koje razrađuju posebna poslovna rješenja.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙