FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog prevrtanja kamiona zatvorena A4

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Zbog prevrtanja teretnog vozilazatvorena je za sav promet autocesta A4 Zagreb-Goričan, iz Varaždina usmjeru Zagreba, a promet se preusmjerava u čvoru Varaždin na cestu D3Varaždin-Novi Marof, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Zbog prevrtanja teretnog vozila zatvorena je za sav promet autocesta A4 Zagreb-Goričan, iz Varaždina u smjeru Zagreba, a promet se preusmjerava u čvoru Varaždin na cestu D3 Varaždin-Novi Marof, izvijestio je HAK.

Od 11 sati dionica D8 Novi Vinodolski-Senj otvorena je za sva vozila, nakon slabljenja bure.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić i autoceste A1 Split-Zagreb od Masleničkog mosta do južnog dijela tunela Sveti Rok, a Paški je most zatvoren za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli).

Mokrih su kolnika ceste na području Slavonije, Kvarnera, Gorskog kotara i u sjeverozapadnom dijelu zemlje, a vlažni su u Istri.

Na većini cesta, promet je slabe do srednje gustoće i teče bez duljih zastoja. Kraći zastoji, zbog radova su mogući na pojedinim cestama, posebno na autocesti A3 Bregana-Županja, te Zagrebačkoj obilaznici u vrijeme pojačanog prometa.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na GP Macelj i izlaz na Bregani. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙