FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na trogirskome mostu poginula pješakinja

SPLIT,1. lipnja 2005.(Hina) - Na tzv. malome trogirskom mostu jutros jeoko osam sati poginula 52-godišnja Dragica Lezentić iz Splita,nastanjena u Trogiru, kad ju je na pločniku najprije zahvatio, a zatimi pregazio kamion, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijskauprava.
SPLIT,1. lipnja 2005.(Hina) - Na tzv. malome trogirskom mostu jutros je oko osam sati poginula 52-godišnja Dragica Lezentić iz Splita, nastanjena u Trogiru, kad ju je na pločniku najprije zahvatio, a zatim i pregazio kamion, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 40-godišnji vozač kamiona mješalice, splitskih registarskih oznaka, prednjim desnim dijelom vozila zahvatio pješakinju koja se kretala pločnikom te ju je srušio i pregazio stražnjim kotačima.

Ekipa trogirske Hitne medicinske pomoći stigla je na mjesto nesreće za pet minuta, no prekasno da pomogne ženi koja je već umrla od teških ozljeda glave, pa je u Domu zdravlja samo utvrđena njezina smrt.

Poginula pješakinja prevezena je na patologiju splitske Kliničke bolnice.

Alkotest vozača bio je negativan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙