FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovci: Mladenu Karliću (HDZ) i treći gradonačelnički mandat

VINKOVCI, 9. lipnja 2005.(Hina) - Većinom glasova danas je nautemeljiteljskoj sjednici Gradskog vijeća za vinkovačkoggradonačelnika izabran Mladen Karlić (HDZ), kojemu je to trećiuzastopni mandat.
VINKOVCI, 9. lipnja 2005.(Hina) - Većinom glasova danas je na utemeljiteljskoj sjednici Gradskog vijeća za vinkovačkog gradonačelnika izabran Mladen Karlić (HDZ), kojemu je to treći uzastopni mandat.

Za zamjenike su izabrani Željko Iljić (DC) i Željko Beljo (HSP), za predsjednika Gradskog vijeća Senko Bošnjak (HSLS), a za zamjenike Zvonimir Mišić (HDZ) i Mihajlo Tomašković (HSU).

Sjednici su nazočili i danas izabrani vukovarsko-srijemski župan Božo Galić (HDZ) i dožupan Petar Kulić (DC).

"Čestitam vam na izboru i pozivam da svi zajedno učinimo sve kako bi Vinkovci postali još ljepšim i razvijenijim gradom", kratko je rekao Karlić nakon izbora za gradonačelnika.

U novom Gradskom vijeću od 31 vijećnika HDZ ima 12, koalicija HSS - SDP - HNS - SBHS osam, po tri DC i HSP, po dva HSLS i HSU i jednoga SDSS.

U protekle četiri godine na vlasti u Vinkovcima bila je koalicija HDZ - HSP - DC, a u iduće četiri godine vlast će u koaliciji obnašati HDZ, HSP, DC, HSLS i HSU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙