FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

M SAN počeo s prodajom MSGW Media Centar računala

ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Tvrtka M SAN Grupa započela je sprodajom nove serije MSGW Media Centar računala, nakon što je usvibnju otvorila pogon za njihovo sklapanje, istaknuto je na današnjojkonferenciji za novinare M SAN Grupe.
ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Tvrtka M SAN Grupa započela je s prodajom nove serije MSGW Media Centar računala, nakon što je u svibnju otvorila pogon za njihovo sklapanje, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare M SAN Grupe.

U tvrtci očekuju da će do kraja godine prodati između tisuću i dvije tisuće tih računala, na hrvatskom i tržištima europskih zemalja. Cijena uređaja kreće se od 4.450 do 7.750 kuna.

MSGW Media Centar računalo izgleda kao uobičajena linijska komponenta, u osnovnoj konfiguraciji nisu mu potrebni miš i tipkovnica te se spaja izravno na TV uređaj, HDTV (digitalna televizija), projektor ili računalni monitor.

Na taj način, Media Centar računalo uz ostalo zamjenjuje DVD snimač, video rekorder, TV prijemnik, radio prijemnik, igraću konzolu te potpuno funkcionalno osobno (PC) računalo.

Operativni sustav Media Centra temelje se na Windows XP Media Center Edition 2005 sustavu.

M SAN Grupa osnovana je 1995. godine s osnovnom djelatnošću distribucije hardverske i softverske opreme. Tri godine zaredom, 2002., 2003. i 2004. dobila je Zlatnu kunu kao najbolja srednje velika tvrtka, koja danas zapošljava preko 160 stručnjaka. Unutar M SAN Grupe djeluju četiri tvrtke, a grupacija je u privatnom, domaćem vlasništvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙