FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drugi sastanak HDZ-a i Nezavisne liste Željka Jerkova

SPLIT, 6. lipnja 2005.(Hina) - U drugom krugu razgovora o potpori zasastav nove gradske vlasti u Splitu danas su se sastali predstavniciHDZ-a i Nezavisne liste nositelja Željka Jerkova, na kojemu je HDZpredstavio svoje kandidate za članove Poglavarstva.
SPLIT, 6. lipnja 2005.(Hina) - U drugom krugu razgovora o potpori za sastav nove gradske vlasti u Splitu danas su se sastali predstavnici HDZ-a i Nezavisne liste nositelja Željka Jerkova, na kojemu je HDZ predstavio svoje kandidate za članove Poglavarstva.

Predsjednik splitskog HDZ-a, kandidat za gradonačelnika Zvonimir Puljić, rekao je kako je nakon prošlotjedna sastanka, na kojemu je ocijenjeno da su programi sukladni, danas učinjen korak naprijed razgovorom o ljudima koji bi te programe trebali provesti.

Izrazio je i uvjerenje kako će ga "Lista Veloga mista" poduprijeti, t.j. da će prijedlog ljudi koje on nudi biti snažnije jamstvo za provedbu programa koje žele ostvariti i jedni i drugi.

Puljić poduzetnicima nije predstavio kandidata za jedno dogradonačelničko mjesto, što će, kako kaže, učiniti naknadno. Dodao je kako će se do kraja tjedna znati tko će dobiti mandat za sastav splitske vlasti.

Željko Jerkov potvrdio je da su razgovori s HDZ-om završeni te da će se sutra navečer drugi put sastati i s predstavnicima koalicije SDP-HNS-HSU-HSS i nakon toga odlučiti koga će njihova četiri vijećnika poduprijeti u Gradskom vijeću koje ima ukupno 25 vijećnika.

Na lokalnim izborima HDZ je dobio šest mjesta, "Lista Velog mista" četiri, koalicija SDP - HNS - HSU - HSS deset, koalicija predvođena HČSP-om tri te po jedno HSP i Nezavisna lista bivšeg SDP-ovca Slobodana Beroša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙