FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosumi: Kosovo još uvijek daleko od EU-a

PRIŠTINA, 5. lipnja 2005.(Hina) - Kosovo još uvijek nije blizuintegracije u Europsku uniju, ocijenio je u nedjelju kosovski premijerBajram Kosumi po povratku iz Zagreba gdje je sudjelovao na dvodnevnommeđunarodnom forumu zaklade Bertelsmann na temu "Jugoistočna Europa naputu u Europsku uniju".
PRIŠTINA, 5. lipnja 2005.(Hina) - Kosovo još uvijek nije blizu integracije u Europsku uniju, ocijenio je u nedjelju kosovski premijer Bajram Kosumi po povratku iz Zagreba gdje je sudjelovao na dvodnevnom međunarodnom forumu zaklade Bertelsmann na temu "Jugoistočna Europa na putu u Europsku uniju".

Kosumi je rekao da vlada jedinstveno mišljenje da bez integracije svih zemalja regije, Europa ne bi bila cjelovita.

"Mi moramo otvoreno reći da Kosovo još uvijek nije blizu procesa europske integracije. Neke zemlje su u tom smjeru učinile veliki napredak, kao što je Hrvataka koja će za tri godine biti članica Europske unije, dok druge zemlje regije idu sporije", rekao je Kosumi.

On je isto tako izrazio zadovoljstvo susretima koje je na marginama zagrebačkog foruma imao s najvišim političkim dužnosnicima Hrvatske i Slovenije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙