FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ukradena kopija novog nastavka Harryja Pottera

LONDON, 5. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Dvojica Britanaca koje je list TheSun optužio za pokušaj prodaje ukradenog primjerka najnovijeg nastavkapustolovina Harryja Pottera, optužena su za krađu, skrivanje knjige iilegalno nošenje oružja.
LONDON, 5. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Dvojica Britanaca koje je list The Sun optužio za pokušaj prodaje ukradenog primjerka najnovijeg nastavka pustolovina Harryja Pottera, optužena su za krađu, skrivanje knjige i ilegalno nošenje oružja.

The Sun navodi da se incident zbio dok su dvojica optuženih pokušavala prodati jednome od njihovih novinara ukradeni primjerak Harryja Pottera za 50.000 funti (oko 75.000 eura).

"37-godišnjak je optužen za posjedovanje oružja i utaju ukradene knjige, a jedan 19-godišnjak je optužen za krađu knjige i posjedovanje lažnog vatrenog oružja kojim je izazivao strah", rekao je jedan policijski dužnosnik.

Šesti dio serije Harry Potter nazvan "Harry Potter ant the Half-Blood Prince" istodobno će 16. srpnja biti objavljen u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama.

Prije toga datuma neće biti objavljen niti jedan redak.

Peti dio avantura mladog vrača, objavljen 2003. godine, prodan je u 24 sata u 5 milijuna primjeraka.

Policija je dodala da je ukradeni primjerak knjige na sigurnom a dvojica optuženih, puštena iz pritvora uz jamčevinu, pojavit će se na sudu početkom idućeg tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙