FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog maratona zatvorena D1 od Prijeboja do Grabovca

ZAGREB, 4. lipnja 2005. (Hina) - Zbog Plitvičkog je maratona zatvorenaje cesta D1, Lička magistrala, od Prijeboja do Grabovca, izvijestio jeHrvatski autoklub u 9,30 sati.
ZAGREB, 4. lipnja 2005. (Hina) - Zbog Plitvičkog je maratona zatvorena je cesta D1, Lička magistrala, od Prijeboja do Grabovca, izvijestio je Hrvatski autoklub u 9,30 sati.

Promet se do završetka maratona preusmjerava na ceste D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo i D217 Ličko Petrovo Selo-Grabovac.

Promet je srednje gustoće na većini cesta, a prometuje se bez duljih zastoja.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, dionicom Delnice-Ravna Gora prema Zagrebu vozi se jednim trakom autoceste, dok je promet prema Rijeci preusmjeren na staru cestu kroz Kupjak, pa su na izlazu sa autoceste u čvoru Ravna Gora mogući povremeni zastoji i vožnja u koloni. Promet autocestom usporavaju i radovi kod NP Lučko gdje su mogući dulji zastoji i zbog kojih se prometuje samo voznim trakom.

Danas će se ponovno minirati južna cijev tunela Čardak na autocesti Rijeka-Zagreb, pa će promet između tunela Javorova Kosa i Čardak, na dionici Ravna Gora-Vrbovsko, biti obustavljen od 22 do 22,15 sati.

Na dionici autoceste A4 od Goričana prema Zagrebu, u tunelu Hrastovec, promet teče voznim trakom zbog radova do 15 sati.

Promet je usporen kod Šibenskog mosta na Jadranskoj magistrali gdje traju radovi. Dionicom Solin-Split, preko mosta Jadro, zbog radova se vozi jednim trakom, danas od 7 sati.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na prijelazima u Istri. Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih zastoja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe. Zbog održavanja Hrvatskog radijskog festivala, još danas, ukrcaj i iskrcaj putnika nije moguć u luci Trogir, već će se obavljati u Segetu Donjem (prostor vojarne).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙