FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eksplozija u vodnoj stanici u Ulsteru: Jedna osoba poginula

BELFAST, 2. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Jedna je osoba smrtno stradala, advije su ozlijeđene u četvrtak u eksploziji još nepoznata podrijetla ustanici za pročišćavanje vode nedaleko od Londonderryja, drugog gradapo veličini u Sjevernoj Irskoj, saznaje se od sigurnosnih službi.
BELFAST, 2. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene u četvrtak u eksploziji još nepoznata podrijetla u stanici za pročišćavanje vode nedaleko od Londonderryja, drugog grada po veličini u Sjevernoj Irskoj, saznaje se od sigurnosnih službi.

Iz izvora bliskog istrazi, doznaje se da je eksplozija povezana s kemijskim procesom korištenim u pročišćavanju vode, ali policija nije mogla reći radi li se o atentatu ili samo o nesreći.

Nakon eksplozije otrovni plinovi su ispušteni iz stanice za pročišćavanje vode u Carmoneyju, nekoliko kilometara južno od Londonderryja.

Vatrogasci su rekli da se radi o "većem" incidentu i preporučili stanovnicima da se vrate kućama i zatvore vrata i prozore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙