FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stariji pacijenti morali prepustiti krevet Kylie Minogue

SYDNEY, 3. lipnja 2005. (Hina/AP) - Stariji i srčani bolesnicipremješteni su iz svojih kreveta kako bi oslobodili prostor za popkraljicu Kylie Minogue, nedavno hospitaliziranu radi odstranjenjakarcinoma na dojci, piše jedan australski dnevnik.
SYDNEY, 3. lipnja 2005. (Hina/AP) - Stariji i srčani bolesnici premješteni su iz svojih kreveta kako bi oslobodili prostor za pop kraljicu Kylie Minogue, nedavno hospitaliziranu radi odstranjenja karcinoma na dojci, piše jedan australski dnevnik.

Kylie je dodijeljeno osam od 18 soba koliko ih ima na kardiologiji, odabranoj zbog izolirana smještaja u zgradi, tvrdi Herald Sun.

U noći koja je prethodila dolasku dive u bolnicu Saint Francis Xavier Cabrini, na jugu Melbournea, neodređeni broj bolesnika primoran je prepustiti krevete kako bi se napravilo prostora Kylie i članovima njezine obitelji, dodaje dnevnik.

Jedan je neimenovani liječnik ocijenio da je riječ o incidentu. "Nekoliko osoba je teško inkomodirano. Bio sam iznenađen vidjevši da je osam kreveta dodijeljeno jednoj jedinoj pacijentici, koja uopće nije primljena zbog srčanih problema", kazao je on.

Glasnogovornica bolnice Jackie Meiers kazala je pak da život nijednog pacijenta nije doveden u pitanje zbog boravka Kylie Minogue.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙