FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glumica Denise Richards rodila dijete Charlieja Sheena

LOS ANGELES, 3. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Američka glumica DeniseRichards rodila je drugu kćer u braku s glumcem Charliejem Sheenom, skojim više ne živi, objavili su u četvrtak njihovi agenti.
LOS ANGELES, 3. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Američka glumica Denise Richards rodila je drugu kćer u braku s glumcem Charliejem Sheenom, s kojim više ne živi, objavili su u četvrtak njihovi agenti.

Mala Lola Sheen rođena je u srijedu navečer u bolnici u Los Angelesu i teži 2,7 kg, a porodu je nazočio i sretni otac, izjavila je glumičina menadžerica Jill Fritzo.

"Jako smo uzbuđeni što smo konačno upoznali našu prekrasnu kćer", izjavili su glumci u zajedničkom priopćenju. Majka i kći osjećaju se dobro, istaknula je Fritzo.

Denise Richards (33) podnijela je zahtjev za razvodom od Charlieja Sheena u ožujku, nakon manje od tri godine braka, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike". Zatražila je isključivo skrbništvo nad starijom Sam, jednogodišnjom djevojčicom, i djetetom koje tada još nije bilo rođeno - Lolom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙