FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izbornik Kranjčar otkrio kako će Hrvatska igrati protiv Bugarske?

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Tko će igrati, tko više neće igratii kako će igrati hrvatska nogometna reprezentacija protiv bugarskeselekcije idući mjesec u Sofiji, otkrio je u ponedjeljak naKineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu izbornik hrvatskereprezentacije Zlatko Cico Kranjčar.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Tko će igrati, tko više neće igrati i kako će igrati hrvatska nogometna reprezentacija protiv bugarske selekcije idući mjesec u Sofiji, otkrio je u ponedjeljak na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Cico Kranjčar.

Izbornik je bio gost mr. sc. Darka Draženovića, vanjskog suradnika i predavača, na kolegiju Kineziološke komunikolgije, na kojemu je na vrlo zanimljiv način opisao inače složeni način komuniciranja unutar HNS-a i reprezentacije.

Usput je izbornik studentima otkrio i neke "tajne" glede sastava koji će igrati protiv reprezentacije Bugarske u kvalifikacijama za SP 2006.

Kranjčar je najavio najmanje dvije značajne promjene: Jerko Leko će, ne bude li nekih senzacija, biti u prvoj postavi, a još zanimljivijom čini se novost da će Ivica Olić biti u prvoj postavi, ali na posve drugome mjestu negoli je igrao dosad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙