FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Larsson propušta Maltu

STOCKHOLM, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Premda se vratiotreninzima nakon operacije koljena, napadač Barcelone Henrik Larsson(33) ipak neće biti u konkurenciji za sastav švedske reprezentacije,koju idućeg mjeseca očekuje dvoboj protiv Malte u kvalifikacijama zaSvjetsko prvenstvo.
STOCKHOLM, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Premda se vratio treninzima nakon operacije koljena, napadač Barcelone Henrik Larsson (33) ipak neće biti u konkurenciji za sastav švedske reprezentacije, koju idućeg mjeseca očekuje dvoboj protiv Malte u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Nema smisla riskirati, da se Henrik možda ponovo ozlijedi. Maltu morao pobijediti i bez njega," kazao je švedski izbornik, Lars Lagerback.

Larsson nije nastupao od studenog prošle godine, kada je ozlijedio ligamente lijevog koljena, no postoji mogućnost da ipak zaigra u posljednja dva kola španjolskog prvenstva.

Larsson je u dresu švedske vrste postigao 32 pogotka u 82 nastupa. Nakon pet kola osme skupine kvalifikacija na prvom mjestu se nalazi Hrvatska sa 13 bodova, druga je Švedska s bodom manje, dok je na trećem mjestu Bugarska sa osam bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙