FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski radijski festival u Trogiru od 2. do 5. lipnja

TROGIR,1. lipnja 2005.(Hina) - Uoči sutrašnjeg početka Devetogahrvatskog radijskog festivala (HRF) i 11. dana radija Hrvatske uTrogiru, trogirski gradonačelnik Vedran Rožić i direktor HRF-a JurajHrvačić izvijestili su na konferenciji za novinare da je ovogodišnjifestival najveći po broju iznimnih glazbenika i popratnim događajima.
TROGIR,1. lipnja 2005.(Hina) - Uoči sutrašnjeg početka Devetoga hrvatskog radijskog festivala (HRF) i 11. dana radija Hrvatske u Trogiru, trogirski gradonačelnik Vedran Rožić i direktor HRF-a Juraj Hrvačić izvijestili su na konferenciji za novinare da je ovogodišnji festival najveći po broju iznimnih glazbenika i popratnim događajima.

Konferencija za novinare održana je na obnovljenoj galiji "Lav" uz trogirsku rivu, koja je dio scenografije tog festivala.

Prijavljene su 352 skladbe i isto toliko izvođača, među kojima je Stručni ocjenjivački sud izabrao njih 60.

U finalu 3. lipnja u 21,30 sati nastupit će 24 poznata hrvatska estradna umjetnika uz izravni televizijski prijenos, rekao je Juraj Hrvačić, a dodijelit će se nagrade slušatelja radijskih postaja, glazbenih redakcija, Grand prix Devetoga HRF-a i, prvi put, Zlatno sunce grada Trogira.

Trogirski gradonačelnik Vedran Rožić rekao je da je Trogir spremno i sa zadovoljstvom dočekao više od 1400 sudionika i gostiju, čije će zadovoljstvo biti najbolja turistička promidžba grada.

Akreditirano je više od 1000 novinara iz zemlje i iz inozemstva.

Na čelu ekipe koja realizira Festival su redatelji Ivan Miladinov i Dalibor Sokolić, a scenograf je Ivica Propadalo.

Na konferenciji su najavljeni i mnogi popratni događaji, poput okruglog stola o radiju, te izložbe i promocije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙