FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan Kolektivni ugovor za T-HT

ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - T-Hrvatski Telekom (T-HT), Hrvatskisindikat telekomunikacija i Republički sindikat radnika Hrvatskepotpisali su danas Kolektivni ugovor (KU) za radnike T-HT-a.
ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - T-Hrvatski Telekom (T-HT), Hrvatski sindikat telekomunikacija i Republički sindikat radnika Hrvatske potpisali su danas Kolektivni ugovor (KU) za radnike T-HT-a.

Ugovorom se T-HT obvezao na povećanje vrijednosti boda sa 9,22 na 9,50, kao temelja za isplatu plaće, isplatu regresa u bruto iznosu od 7.000 kuna, isplatu božićnice od 2.000 kuna, isplatu odgovarajućih naknada u bruto iznosu ne nižem od 250.000 kuna u slučaju poslovno i osobno uvjetovanog otkaza, osnivanje dobrovoljnog mirovinskog fonda za radnike T-HT-a te organiziranje sistematskih zdravstvenih pregleda, kaže se u priopćenju T-HT-a.

Predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić istaknuo je da su poslodavci u pregovorima o novom KU-u, s obzirom na tržišne uvjete u kojima se danas T-HT nalazi, maksimalno vodili brigu o radnicima te uvažili brojne prijedloge sindikata.

Novi KU je najbolje rješenje kojim se poboljšava visoka razina stečenih materijalnih i drugih prava radnika T-HT-a, ustvrdio je Mudrinić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙