FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atentat u Delhiju: očito "djelo terorista"

NEW DELHI, 24. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Indijski ministar obranePranah Mukherjee ocijenio je u utorak da su atentati u dvijekinodvorane u nedjelju u New Delhiju, u kojima je jedna osoba poginulaa 49 ih je ozlijeđeno, očito "djelo terorista" dok policija širiistragu izvan zajednice Sikha.
NEW DELHI, 24. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Indijski ministar obrane Pranah Mukherjee ocijenio je u utorak da su atentati u dvije kinodvorane u nedjelju u New Delhiju, u kojima je jedna osoba poginula a 49 ih je ozlijeđeno, očito "djelo terorista" dok policija širi istragu izvan zajednice Sikha.

"Čini se da je to djelo terorista. No, detalji će se znati tek nakon istrage", rekao je Mukherjee u Calcutti.

Do utorka nitko nije preuzeo odgovornost za dvije eksplozije bombi podmetnutih u kinodvorane u gusto naseljenim četvrtima.

Policija je najprije sumnjala u Sikhe nezadovoljne zbog projekcije filma koji je osudila njihova najviša vjerska instanca, a koji je u nedjelju prikazan u dvoranama u kojima su bombe eksplodirale.

Policija je u utorak najavila da će povesti istragu o islamističkim skupinama u borbi protiv saveznih postrojbi u Kašmiru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙