FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rolling Stonesi: obožavatelji na pozornici zajedno s Jaggerom

NEW YORK, 11. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Tisuće obožavatelja rockglazbe imat će priliku podijeliti pozornicu s legendarnim RollingStonesima na njihovoj nadolazećoj turneji koja će započeti 21.kolovoza na bostonskom baseball stadionu Fenway Park.
NEW YORK, 11. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Tisuće obožavatelja rock glazbe imat će priliku podijeliti pozornicu s legendarnim Rolling Stonesima na njihovoj nadolazećoj turneji koja će započeti 21. kolovoza na bostonskom baseball stadionu Fenway Park.

Na turneji nazvanoj Rolling Stones Onstage, na pozornici će, osim glazbenika, biti smješteno nekoliko stotina stolica pa će obožavatelji doslovce podijeliti pozornicu sa Mick Jaggerom i društvom. Prosječna cijena karte stajat će oko 90 dolara.

Početak turneje koincidirat će s objavljivanjem novog, za sada neimenovanog, albuma koji je, prema Jaggerovim riječima, već skoro dovršen. Biti će to prva kolekcija potpuno novog glazbenog materijala od albuma "Bridges to Babylon" izdanog 1997. godine.

Turneja će po SAD-u i Kanadi trajati sve do prosinca, nakon čega se Rolling Stonesi "sele" u Južnu Ameriku, Aziju i Europu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙