FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Idahu jackpot od 220 milijuna dolara

BOISE, 30. svibnja 2005. (Hina/AP) - Osoba koja je protekli vikendkupila listić lutrije Powerball u Boiseu u Idahu osvojila je jackpotod 220,3 milijuna dolara, deseti jackpot u povijesti Powerballa,službeno je objavljeno.
BOISE, 30. svibnja 2005. (Hina/AP) - Osoba koja je protekli vikend kupila listić lutrije Powerball u Boiseu u Idahu osvojila je jackpot od 220,3 milijuna dolara, deseti jackpot u povijesti Powerballa, službeno je objavljeno.

Do nedjelje popodne nitko se nije javio s dobitnim listićem, a u ponedjeljak je lutrija zatvorena zbog američkoga praznika Memorial Daya, rekla je glasnogovornica Lutrije Idaha Patricia Wellman.

Listić je prodan u trgovini Jacksons u ulici Orchard u središtu grada. U istoj je trgovini prije desetak godina Pam Hiatt, stanovnica Boisea kupila listić koji joj je donio 87 milijuna dolara.

Prema riječima Patricije Wellman, dobitnici se nakon objavljivanja rezultata obično brzo pojave s listićem, ali zbog produženoga vikenda dobitnik ovaj puta možda spava u nekom šatoru.

Dobitnik mora odlučiti hoće li uzeti cijeli iznos u trideset godišnjih isplata od 7,4 milijuna dolara ili će unovčiti ček na 125,3 milijuna dolara, objavila je lutrija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙