FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet rijedak

ZAGREB, 28. svibnja 2005. (Hina) - Promet je jutros rijedak i posvudase odvija redovno, zahvaljujući povoljnim meteorološkim prilikama.
ZAGREB, 28. svibnja 2005. (Hina) - Promet je jutros rijedak i posvuda se odvija redovno, zahvaljujući povoljnim meteorološkim prilikama.

HAK ipak upozorava na mjestimičnu maglu u Gorskome kotaru, Lici i Hrvatskome zagorju.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja još su u tijeku brojni radovi što vrijedi i za Zagrebačku obilaznicu, gdje su mogući i duži zastoji u vrijeme pojačanog prometa.

Dionicom Vrpolje-Dugopolje autoceste A1 Zagreb-Split, u oba smjera vozi se jednim trakom zbog radova između vijadukta Podgređe i odmorišta Kozjak duž 2 km (od 365. do 367. km).

Zbog radova na vijaduktu Zalesina na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, dionicom Ravna Gora-Delnice prema Rijeci se još uvijek vozi jednim trakom autoceste, dok je promet prema Zagrebu i dalje preusmjeren na staru cestu kroz Kupjak. Završetak radova predviđen je za 1. lipnja.

Zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad na autocesti A3 Zagreb-Županja, izlaz iz smjera Zagreba za Ivanić Grad premješten je 2 km prije i postavljena je privremena signalizacija. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Sl. Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, dok se za smjer Zagreb mogu nesmetano uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav Pojačan je ulaz teretnih vozila preko GP Macelj. Ososbna vozuila većinom prijelaza prometuju bez dužeg zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙