FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Naslov

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Od 18,45 sati, zbog jake bure mostDubrovnik zatvoren je za prvu skupinu vozila (autobuse na kat, vozilasa kamp prikolicom i motocikle), izvijesti je HAK.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Od 18,45 sati, zbog jake bure most Dubrovnik zatvoren je za prvu skupinu vozila (autobuse na kat, vozila sa kamp prikolicom i motocikle), izvijesti je HAK.

Promet je pojačane gustoće na svim glavnim cestama koje vode prema moru, usporeno se prometuje i od tunela Sopač do čvora Delnice, u smjeru Zagreba, zbog gužve na naplatnoj postaji Delnice (izlaz Delnice), na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, kao i na naplatnim postajama Bosiljevo 2, u smjeru Splita na autocesti A1 Zagreb-Split, gdje se kreće u koloni i usporeno.

HAK upozorava na jak bočni vjetar duž dionice od južnog portala tunela Sv. Rok do mosta Maslenica na autocesti A1, Zagreb-Split.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP-ima Bajakovo, Bregana i Županja, ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙