FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karavana "Da se ne zaboravi" u Sinju

SINJ, 27. svibnja 2005. (Hina) - U sklopu petodnevne karavane "Da sene zaboravi - 2.500 kilometara diljem Hrvatske", u organizaciji Udrugebranitelja, invalida i udovica Domovinskog rata djelatnika "Podravke",danas poslijepodne karavana je stigla u Sinj, gdje su je dočekali predstavnici Grada, braniteljskih udruga i Svetišta Gospe Sinjske.
SINJ, 27. svibnja 2005. (Hina) - U sklopu petodnevne karavane "Da se ne zaboravi - 2.500 kilometara diljem Hrvatske", u organizaciji Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata djelatnika "Podravke", danas poslijepodne karavana je stigla u Sinj, gdje su je dočekali predstavnici Grada, braniteljskih udruga i Svetišta Gospe Sinjske.

Članovi karavane kod spomenika palim braniteljima cetinskog kraja u središtu Sinja položili su vijenac i zapalili svijeće, a sutra nastavljaju put za Knin. Krajnji cilj karavane je Vukovar.

Automobili kojima branitelji putuju okićeni su slikama odbjeglog generala Ante Gotovine, što kod Sinjana nije izazvalo posebnu pozornost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙