FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Parkirani kombi spasio samoubojicu

HONG KONG, 26. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Samoubojica koji se bacio shongkonške šesterokatnice preživio je jer je pao na parkirani kombi,objavili su u četvrtak mediji.
HONG KONG, 26. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Samoubojica koji se bacio s hongkonške šesterokatnice preživio je jer je pao na parkirani kombi, objavili su u četvrtak mediji.

Muškarac star 45 godina bacio se u srijedu iz hodnika svoje šesterokatnice u gradskoj četvrti Mongkoku, objavio je South China Morning Post.

Pao je na parkirani kombi u kojem je ličilac čekao brata koji je u obližnjoj trgovini kupovao prozorski okvir, pišu novine. Samoubojica je s krova kombija odvezen u bolnicu na liječenje, a ličilac je završio u bolnici zbog ozljede vrata: on je u panici nakon doleta samoubojice iskočio sa svoga sjedišta.

Bacanje s visokih zgrada najčešći je način samoubojstva u Hong Kongu. Ondje je u zadnjih 20 godina stopa samoubojstava narasla za 72 posto.

U tome gradu od 6,8 milijuna stanovnika na godinu se ubije više od tisuću, najčešće bacanjem s visokih zgrada, paljenjem otrovnoga ugljena u zatvorenoj sobi ili vješanjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙