FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SCG: preživio tri pokušaja samoubojstva u jednom danu

BEOGRAD, 22. svibnja 2005. (Hina) - Psihijatrijski bolesnik iz gradaBora na istoku Srbije preživio je u nedjelju tri pokušajasamoubojstva, objavila je srbijanska novinska agencija Beta.
BEOGRAD, 22. svibnja 2005. (Hina) - Psihijatrijski bolesnik iz grada Bora na istoku Srbije preživio je u nedjelju tri pokušaja samoubojstva, objavila je srbijanska novinska agencija Beta.

Jovan Ilić (63), koji je za vikend pušten iz psihijatrijske bolnice, pokušao je najprije skočiti pod kamion, ali je vozač kamiona uspio na vrijeme zakočiti i tako spriječio samoubojstvo.

Umirovljeni rudar potom je istrčao pred jureći automobil, no ni taj mu pokušaj nije uspio. I na kraju, pokušao je okončati život skokom pod vlak, ali su ga policajci brzom reakcijom i u tome omeli.

Broj samoubojstava u Boru, nekoć bogatom rudarskog gradu, naglo je porastao proteklih nekoliko godina kada se glavna industrijska grana našla u brojnim teškoćama zbog dugogodišnjeg lošeg upravljanja i zbog općenito lošeg stanja srbijanskog gospodarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙