FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radnici na izgradnji autoceste do Lipovca na dnu rječice našli vozilo s dva mrtva tijela

VUKOVAR,24. svibnja(Hina) - Radnici koji rade na izgradnji dioniceautoceste Zagreb-Bajakovo od Županje do Lipovca pronašli su na dnurječice Lubnje nedaleko od Lipovca osobno vozilo beogradskihregistracija u kojemu su bile dvije mrtve osobe, potvrdio jeglasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić.
VUKOVAR,24. svibnja(Hina) - Radnici koji rade na izgradnji dionice autoceste Zagreb-Bajakovo od Županje do Lipovca pronašli su na dnu rječice Lubnje nedaleko od Lipovca osobno vozilo beogradskih registracija u kojemu su bile dvije mrtve osobe, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić.

Po njegovim riječima, vozilo se nalazilo na dnu rječice i bilo je prekriveno vodom. Radnici su na vozilo naišli nakon što su iscrpili vodu iz korita Lubnje za potrebe građevinskih radova na autocesti.

"Osobno vozilo izvučeno je iz rijeke i čeka se dolazak istražnog suca kako bi započeo očevid. Prema onome što se može vidjeti, osobe se u automobilu nalaze duže vrijeme", dodao je Janjić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙