FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija predvođena SDP-om pobijedila na izborima za Skupštinu PGŽ

RIJEKA,16. svibnja 2004.(Hina) - Koalicija predvođena SDP-om(SDP-HNS-IDS-HSS-HSU-LS-ARS-SDU) pobijedila je na izborima zaprimorsko-goransku Županijsku skupštinu osvojivši 22 od 41 vijećničkogmjesta.
RIJEKA,16. svibnja 2004.(Hina) - Koalicija predvođena SDP-om (SDP-HNS-IDS-HSS-HSU-LS-ARS-SDU) pobijedila je na izborima za primorsko-goransku Županijsku skupštinu osvojivši 22 od 41 vijećničkog mjesta.

Prema konačnim neslužbenim rezultatima, koalicija HDZ-HD-HKDU-DC dobila je devet mjesta, koalicija PGS-HSLS-Zeleni pet mjesta, HSP tri mjesta i Bebić Vladimir - Treći hrvatski blok dva mjesta, izvijestilo je danas Županijsko izborno povjerenstvo.

U postotcima najviše je glasova dobila koalicija SDP-HNS-IDS-HSS-HSU-LS-ARS-SDU koja je osvojila 47,34 posto. Slijede koalicija HDZ-HD-HKDU-DC s osvojenih 19,3 posto glasova, koalicija PGS-HSLS-Zeleni s 11,83 posto glasova, HSP sa 7,08 posto glasova i politička stranka Bebić Vladimir - Treći hrvatski blok s 5,24 posto.

Predsjednik izbornog povjerenstva Veljko Miškulin na konferenciji za novinstvo izvijestio je da je glasovalo 106.378 birača ili 37,33 posto.

Dodao je da nisu zabilježeni incidenti na glasačkim mjestima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙