FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beograd: Baletni ansambl iz Rijeke gostuje u Beogradu

BEOGRAD,23.svibnja(Hina) - Baletni ansambl Hrvatskog narodnog kazalištaIvana pl. Zajca iz Rijeke 30. i 31. svibnja prvi puta će sepredstaviti beogradskoj publici na sceni nove opere "Madlenijanum" uZemunu izvođenjem baleta "Markezomanija", po motivima iz knjige "100godina samoće" kolumbijskog književnika Gabrijela Garcije Marqueza.
BEOGRAD,23.svibnja(Hina) - Baletni ansambl Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca iz Rijeke 30. i 31. svibnja prvi puta će se predstaviti beogradskoj publici na sceni nove opere "Madlenijanum" u Zemunu izvođenjem baleta "Markezomanija", po motivima iz knjige "100 godina samoće" kolumbijskog književnika Gabrijela Garcije Marqueza.

Gostovanje riječkog baletnog ansambla dogovoreno je povodom obilježavanja desete godišnjice izlaženja jedinog baletnog časopisa u Srbiji "Orhestra".

Riječki umjetnici će prvu predstavu izvesti 30. svibnja i ona će biti samo za uzvanike, a sutradan 31. svibnja će se predstaviti široj beogradskoj publici. Pokrovitelj gostovanja je Sekretarijat za kulturu Beograda.

(Hina) xtman ydj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙