FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: pojačana kontrola granica puni proračun

BANJALUKA, 20. svibnja 2005. (Hina) - Uprava za indirektnooporezivanje BiH, čije je sjedište u Banja Luci, u petak je priopćilada je pojačana kontrola graničnih prijelaza u razdoblju od 11.travnja do 7. svibnja osigurala doprinos punjenju proračuna u visiniod 3,5 milijuna eura.
BANJALUKA, 20. svibnja 2005. (Hina) - Uprava za indirektno oporezivanje BiH, čije je sjedište u Banja Luci, u petak je priopćila da je pojačana kontrola graničnih prijelaza u razdoblju od 11. travnja do 7. svibnja osigurala doprinos punjenju proračuna u visini od 3,5 milijuna eura.

U akciji koju je pod nazivom "Proljetno čišćenje 3" vodio Sektor za provođenje i poštivanje carinskih i poreskih zakonskih propisa Uprave za indirektno oporezivanje BiH, u suradnji sa pripadnicima EUFOR, na prijelazima regionalnih centara Sarajevo, Tuzla i Mostar, spriječena su 23 pokušaja krijumčarenja i zaplijenjena skupocjena roba.

U Upravi ističu kao poseban uspjeh akciju na graničnom prijelazu Pavlovića Most prema Srbiji i Crnoj Gori u kojoj je spriječeno da se prokrijumčari 27 kilograma heroina, tržišne vrijednosti 250 tisuća eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙