FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastup mladih hrvatskih umjetnika u Berlinu

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Sedmero mladih hrvatskih umjetnikapredstavit će se na berlinskoj izložbi "MEET US AT 7" koja se otvaravečeras u galerijama Kolonije Wedding, priopćeno je danas izzagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, organizatora izložbe.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Sedmero mladih hrvatskih umjetnika predstavit će se na berlinskoj izložbi "MEET US AT 7" koja se otvara večeras u galerijama Kolonije Wedding, priopćeno je danas iz zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, organizatora izložbe.

Mladu hrvatsku umjetnost u Berlinu predstavljat će djela Gordane Bakić, Ivane Franke, Ane Hušman, Koraljke Kovač, Kristijana Kožula, Alema Korkuta i Viktora Popovića.

Izložbu će, u ime Muzeja suvremene umjetnosti, otvoriti ravnateljica Snježana Pintarić koja je odabrala djela mladih umjetnika za berlinski nastup.

U organizaciju izložbe uključeni su Kolonija Wedding, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, hrvatsko veleposlanstvo u Berlinu te Ministarstvo kulture koje je financijski potpomoglo otvorenje izložbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙