FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće za elektroničke medije u Sarajevu

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - O statusu javnih televizija,neprihvatljivim programskim sadržajima, digitalizaciji i drugim temamabilo je riječi na skupu Europske platforme regulatornih vlasti (EPRA)održanom od 12. do 14. svibnja u Sarajevu na kojem su sudjelovali ičlanovi Vijeća za elektroničke medije iz Hrvatske.
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - O statusu javnih televizija, neprihvatljivim programskim sadržajima, digitalizaciji i drugim temama bilo je riječi na skupu Europske platforme regulatornih vlasti (EPRA) održanom od 12. do 14. svibnja u Sarajevu na kojem su sudjelovali i članovi Vijeća za elektroničke medije iz Hrvatske.

Hrvatsko vijeće za elektroničke medije tom je prigodom istaknulo svoju kandidaturu za organiziranje 24. skupa EPRA-e, u jesen 2006., nakon slijedećih dvaju skupova u Mađarskoj i Danskoj.

"Odličan prijem na koji je među članovima EPRA-e naišla ta kandidatura još je jedna potvrda uspješnog rada Vijeća za elektroničke medije, koje je i u europskim okvirima prepoznato kao neovisno tijelo koje djeluje na temelju pozitivnih europskih regulacijskih standarda", navodi se u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik Vijeća za elektroničke medije Denis Peričić.

Europska platforma regulatornih vlasti - EPRA je krovna udruga koja okuplja 50 regulatornih tijela u području radija i televizije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙