FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubljana: Ceca Ražnatović dobila slovensku vizu

LJUBLJANA,19. svibnja(Hina) - Srbijanska turbo-folk zvijezda Svetlana"Ceca" Ražnatović u četvrtak je u slovenskom veleposlanstvu u Beograduuspjela dobiti vizu koja je bila formalni razlog njena jučerašnjegodbijanja na ljubljanskom aerodromu Brnik, javljaju slovenski mediji.
LJUBLJANA,19. svibnja(Hina) - Srbijanska turbo-folk zvijezda Svetlana "Ceca" Ražnatović u četvrtak je u slovenskom veleposlanstvu u Beogradu uspjela dobiti vizu koja je bila formalni razlog njena jučerašnjeg odbijanja na ljubljanskom aerodromu Brnik, javljaju slovenski mediji.

Kako je javila komercijalna televizijska postaja POP-TV, viza koju je dobila omogućuje joj 15 dana boravka u zemljama Europske unije, te televizijske i koncertne nastupe koji su planirani u četvrtak i petak u Ljubljani.

"Jamstveno pismo za njenu vizu poslala je slovenska Gospodarska komora. Nismo željeli razočarati naše gledatelje", rekao je za elektronsko izdanje ljubljanskog "Dela" Mark Žitnik, producent i suvlasnik ljubljanske privatne postaje TV-PAPRIKA, u čijoj će emisiji pjevačica večeras pjevati i između petorice od 40 muškaraca koji su se javili na nagradnu igru odabrati jednoga s kojim će nakon emisije otići na večeru.

U četvrtak navečer bi Ceca Ražnatović trebala nastupiti i u emisiji komercijalne televizije POP-TV pod nazivom "Trenja", a u petak u dvorani Tivoli održati koncert pred oko 5.000 slušatelja.

Organizatori koncerta izjavili su da je jučerašnji zaplet oko vize na ljubljanskom aerodromu osigurao još bolju prodaju karata.

Producent Žitnik izjavio je da će Ceca u Ljubljanu doputovati privatnim zrakoplovom tvrtke Mirage iz Novoga Mesta, koja povremeno osigurava i letove za slovensku vladu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙