FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Addenda predstavila policu dopunskog zdravstvenog osiguranja

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Addenda zdravstveno osiguranjepredstavilo je danas policu dopunskog zdravstvenog osiguranja koja,kao i polica Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO),pokriva participacije u osnovnom zdravstvenom osiguranju, ali je zakorisnike nešto povoljnija.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Addenda zdravstveno osiguranje predstavilo je danas policu dopunskog zdravstvenog osiguranja koja, kao i polica Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), pokriva participacije u osnovnom zdravstvenom osiguranju, ali je za korisnike nešto povoljnija.

Polica stoji 49 kuna za osobe između 19 i 39 godina starosti, dok je za starije dobne skupine, ovisno o godinama, cijena viša za 20 do 40 posto, rekla je direktorica prodaje u Addendi Danijela Husinec.

Ako Addendinu policu dopunskog osiguranja ugovore tvrtke za svoje djelatnike, tada je cijena police ista za sve osiguranike bez obzira na dob.

HZZO-ova polica iznosi 80 kuna, a za umirovljenike 50 kuna mjesečno.

Oslobođenje od plaćanja participacije Addendinom karticom zasad je moguće u 161 ustanovi u 80 hrvatskih gradova, no ta se mreža širi.

Ako zdravstvena ustanova nema ugovor s Addendom, povrat participacije uplaćivat će se na tekući račun nakon što osiguranik dostavi potvrdu o plaćenoj participaciji i medicinsku dokumentaciju.

Osiguranje se sklapa na jednu, tri ili pet godina u Addendinim podružnicama ili Poštanskim uredima, rečeno je na predstavljanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙