FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U HFP-u sutra otvaranje ponuda za osječku IPK Robnu kuću

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju(HFP) sutra će se održati javno otvaranje ponuda za kupnju 100postotnog udjela u tvrtki IPK Robna kuća d.o.o. iz Osijeka, doznaje seiz HFP-a.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) sutra će se održati javno otvaranje ponuda za kupnju 100 postotnog udjela u tvrtki IPK Robna kuća d.o.o. iz Osijeka, doznaje se iz HFP-a.

Natječaj za tu osječku Robnu kuću HFP je objavio početkom svibnja, s rokom za podnošenje ponuda 17. svibnja, do 14 sati.

Glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica danas je kazao da je u HFP-u za to otkupljeno "nešto" ponudbenih dokumentacija.

Oglašena početna cijena za 100 postotni udjel osječke IPK Robne kuće je 4,8 milijuna kuna, dok je nominalna vrijednost tog udjela 22,14 milijuna kuna.

U natječaju se navodilo i da će prednost, pod jednakim uvjetima, imati eventualna ponuda zaposlenika tvrtke.

Prema podacima Uprave, koji se navode u natječaju, ukupna aktiva IPK Robne kuće je krajem 2004. iznosila 15,11 milijuna kuna, dok su ukupne obveze iznosile gotovo 11,85 milijuna kuna.

Ta je tvrtka u prošloj godini ostvarila ukupni prihod od 210 tisuća kuna.

Uz uvjet zadržavanja svih 49 zaposlenika na razdoblje od najmanje godinu dana od sklapanja kupoprodajnog ugovora, od ponuditelja se očekuje i program ulaganja te poslovni plan za idućih pet godina te odgovarajući instrumenti osiguranja za izvršenje preuzetih obveza.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙