FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubijeno pet civila u američkom zračnom udaru u sjevernom Iraku

BAGDAD, 13. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Pet je civila ubijeno, a tri suranjena u američkom zračnom udaru na selo Shirgat u regiji Albuathasjeverno od Bagdada u četvrtak kasno navečer, priopćio je u petakzajednički Američki koordinacijski centar.
BAGDAD, 13. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Pet je civila ubijeno, a tri su ranjena u američkom zračnom udaru na selo Shirgat u regiji Albuatha sjeverno od Bagdada u četvrtak kasno navečer, priopćio je u petak zajednički Američki koordinacijski centar.

U priopćenju se navodi da je u napadu gađan niz kuća u potrazi za pobunjenicima umiješanima u napade na američke snage. Četiri kuće su potpuno uništene.

U drugome sukobu u Iraku poginula su trojica Iračana, dva vojnika i jedan civil, a šest je ranjeno u petak u eksploziji automobila bombe pored vojnog konvoja u sjeveroistočnom gradu Baqubi, priopćila je policija.

"Dva vojnika i jedan civil su mrtvi, a šest osoba je ozlijeđeno", rekao je glasnogovornik iračkih snaga dodajući da je u vojnom kamionu bilo 47 vojnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙