FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najbolji tenisači iz Splita i Požege

POREČ, 12. svibnja 2005. (Hina) - Natjecanjem u tenisu završeno jeDržavno prvenstvo školskih športskih klubova Republike Hrvatske, štose, u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, četiridana održavalo u Poreču i još deset istarskih i dva primorsko-goranskagrada.
POREČ, 12. svibnja 2005. (Hina) - Natjecanjem u tenisu završeno je Državno prvenstvo školskih športskih klubova Republike Hrvatske, što se, u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, četiri dana održavalo u Poreču i još deset istarskih i dva primorsko-goranska grada.

Najbolje tenisačice ima OŠ Julija Kempfa iz Požega, iza njih su se plasirale vršnjakinje iz OŠ Ante Kovačića iz Zagreba, a bronca je pripala igračicama OŠ Vladimir Gortan iz Rijeke.

U muškoj konkurenciji pobijedila je OŠ Pojišan iz Splita, ispred OŠ Gustava Krkleca iz Zagreba i OŠ Don Mihovila Pavlinovića iz Metkovića.

Svečanim zatvaranjem i pozdravnim govorom dr. Nevia Šetića, državnog tajnika za osnovno obrazovanje, Igre su završene. Slijede analize, zasigurno zanimljive i stručnjacima, jer ako osnovci skaču uvis više od 180 centimetara i u dalj više od šest metara, očito je da među najmlađima ima talenata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙