FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Akcija tjednika Tena za Onkološki odjel Dječje bolnice u Klaićevoj

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Ženski tjednik Tena i ove godineorganizira humanitarnu akciju pod sloganom "Tenine zvijezde darujudjeci", a prikupljeni novac namijenjen je opremanju sobe za izolacijuOnkološkog odjela Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Ženski tjednik Tena i ove godine organizira humanitarnu akciju pod sloganom "Tenine zvijezde daruju djeci", a prikupljeni novac namijenjen je opremanju sobe za izolaciju Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj.

Javna aukcija dvadesetak haljina poznatih žena iz hrvatskog javnog života održat će se u ponedjeljak, 16. svibnja, u hotelu The Regent Esplanade Zagreb, priopćeno je iz Tene.

Na licitaciji će se naći toalete Severine, Nine Badrić, Sandre Bagarić, Janice Kostelić, Bojane Gregurić, Sanje Doležal, Vanne, Mije Begović i mnogih drugih.

Haljine će osim manekenki predstaviti djevojke, bivše bolesnice s Onkološkog odjela iz Klaićeve, koje su prebrodile tešku bolest, kaže se u priopćenju.

Telefon akcije je 060 606 700 (cijena poziva s PDV-om je 6,82 kune za minutu).

U prošlogodišnjoj akciji prikupljeno je više od 300.000 kuna kojima su kupljena dva respiratora za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri, a godinu dana ranije prikupljeno je više od 200.000 kuna za Dom za djecu u Nazorovoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙