FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kuvajćanin otrovao svojih osmero djece, ubivši ih petero

KUVAJT, 22. travnja 2005. (Hina/dpa) - Kuvajćanin Moaiyed al-Saedi,razbješnjen činjenicom da mu je žena otišla na jedno vjenčanje beznjegovog dopuštenja, otrovao je svih svojih osmero djece, ubivši ihpetero, objavio je u petak kuvajtski tisak.
KUVAJT, 22. travnja 2005. (Hina/dpa) - Kuvajćanin Moaiyed al-Saedi, razbješnjen činjenicom da mu je žena otišla na jedno vjenčanje bez njegovog dopuštenja, otrovao je svih svojih osmero djece, ubivši ih petero, objavio je u petak kuvajtski tisak.

Otrovana djeca i dalje su u kritičnom stanju u bolnici, zajedno s 37-godišnjim ocem koji se također pokušao ubiti otrovom, pišu novine, pozivajući se na policijske izvore.

Njegova 12-godišnja kći preživjela je zahvaljujući tome što se prisilila povratiti otrov, pa je nakon liječničkog tretmana puštena kući. Navodno je pokušala pomoći i devetogodišnjem bratu da povrati.

Policija je zločin otkrila u četvrtak ujutro, ušavši na silu u al-Saedijevu kuću nakon poziva supruge kojoj je muž poslao SMS poruku "Ubio sam djecu".

Tragedija se dogodila u gradiću al-Jahri, 30-ak kilometara udaljenom od glavnog grada, a dnevnik al-Watan objavio je da se bračni par svađao u srijedu navečer zbog toga što je žena željela ići na jedno vjenčanje, a on joj je to branio.

Nakon što je supruga ipak otišla na vjenčanje, odlučivši prenoćiti kod roditelja, al-Saedi se zaključao u kuću s djecom i dao im insekticid pomiješan s narančinim sokom, prenio je dnevnik al-Qwabas, pozivajući se na izjavu preživjele 12-godišnjakinje. Nakon toga je i sam navodno popio otrov.

Al-Saed je, prema medijskim tvrdnjama, radio u ministarstvu javnih radova, nakon što je izgubio posao u ministarstvu obrane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙