FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Đakovu 21. svibnja veliki dobrotvorni rock koncert za razminiranje

ĐAKOVO, 10. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici udruge "Pas uhumanitarnom djelovanju" iz Zagreba koja se bavi školovanjem pasa ivodiča za humanitarno razminiranje, danas su najavili rock koncert za21. svibnja u Đakovu na ljetnoj pozornici Strossmayerova parka, aprihod s koncerta namijenjen je kupnji i obuci 50 timova pasa i vodičaminotragača te njihova predaja Hrvatskom centru za razminiranje(HCR).
ĐAKOVO, 10. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici udruge "Pas u humanitarnom djelovanju" iz Zagreba koja se bavi školovanjem pasa i vodiča za humanitarno razminiranje, danas su najavili rock koncert za 21. svibnja u Đakovu na ljetnoj pozornici Strossmayerova parka, a prihod s koncerta namijenjen je kupnji i obuci 50 timova pasa i vodiča minotragača te njihova predaja Hrvatskom centru za razminiranje (HCR).

Rock koncert ta humanitarna udruga provodi u sklopu svoje akcije "Za siguran korak", a organizatori su ga najavili kao rock spektakl koji će trajati 12 do 15 sati i na kojem će nastupiti najpoznatija imena hrvatske rock i hip hop scene.

O udruzi "Pas u humanitarnom djelovanju" i njezinoj akciji, koju provodi u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Vladom i HCR-om, te rock koncertu u Đakovu, govorili su potpredsjednik i tajnik udruge Zvonko Jurić i Darko Gregl.

Udruga "Pas u humanitarnom djelovanju" kroz akciju "Za siguran korak" do sada je školovala deset timova i predala ih HCR-u.

Vrijednost jednoga tima, što uključuje vodiča i dva psa, iznosi 150.000 kuna.

Humanitarna udruga "Pas u humanitarnom djelovanju" osnovana je 2000. godine, na inicijativu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙