FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski seljački savez će pozvati seljake da glasuju protiv vlasti

ZAGREB, 9. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski seljački savez (HSS) javnoće pozvati poljoprivrednike da 15. svibnja izađu na birališta iglasuju protiv vlasti zbog kako ističu, "svega što čini hrvatskojpoljoprivredi", najavio je danas predsjednik Saveza Darko Grivičić.
ZAGREB, 9. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski seljački savez (HSS) javno će pozvati poljoprivrednike da 15. svibnja izađu na birališta i glasuju protiv vlasti zbog kako ističu, "svega što čini hrvatskoj poljoprivredi", najavio je danas predsjednik Saveza Darko Grivičić.

Tako ćemo prosvjedovati protiv vlasti koja uništava poljoprivredu i selo, rekao je Grivičić u telefonskoj izjavi Hini, navodeći da po selima prestaje otkup mlijeka, što je posljedica Protokola 7 i uvoza iz EU.

Također je rekao da će o prosvjedu biti riječi na sutrašnjoj konferenciji HSS-a s koje će seljacima biti upućen spomenuti poziv.

Tvrdnje o prekomjernom uvozu, potkrijepio je podatkom da je u prva četiri mjeseca ove godine samo goveđeg mesa uvezeno koliko i cijelu prošlu godinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙