FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometoeorološka prognoza od 10. do 12. svibnja

ZAGREB, 9. svibnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebujoš će sutra biti relativno nepovoljna, a od srijede će se popraviti,nakon čega meteoropati i kronični bolesnici ne bi trebali imati većihtegoba izazvanih vremenom, izvijestio je danas Zavod za javnozdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 9. svibnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu još će sutra biti relativno nepovoljna, a od srijede će se popraviti, nakon čega meteoropati i kronični bolesnici ne bi trebali imati većih tegoba izazvanih vremenom, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak će situacija biti relativno nepovoljna. Promjenjivo vrijeme nepovoljno će se odraziti na raspoloženje meteoropata, a bolesnici s migrenom mogli bi imati glavobolju. Kronični srčani i plućni bolesnici uz redovito uzimanje lijekova ne bi trebali imati većih tegoba izazvanih vremenom. Reumatskim bolesnicima savjetuje se izbjegavanje većih tjelesna opterećenja uz lagane šetnje u povoljnijem dijelu dana. Koncentracija peluda drveća, trava i korova u zraku bit će umjerena.

U srijedu će situacija biti relativno povoljna. Meteoropati će biti lošije raspoloženi, a bolesnici skloni migrenama mogli bi imati glavobolju. Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati većih tegoba izazvanih vremenom. Kroničnim plućnim i reumatskim bolesnicima savjetuje se izbjegavati veća tjelesna opterećenja. Koncentracija peluda drveća, trava i korova u zraku bit će umjerena.

U četvrtak će bioprognoza biti relativno povoljna, što će podržavati dobro raspoloženje. Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati većih tegoba izazvanih vremenom. Kroničnim reumatskim bolesnicima savjetuje se izbjegavati veća tjelesna opterećenja, dok bi kronični plućni bolesnici mogli dan iskoristiti za šetnje i laganije aktivnosti. Koncentracija peluda drveća, trava i korova u zraku bit će umjerena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙