FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 12. do 14. travnja

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija uHrvatskoj idućih će se dana popraviti, a slabljenje ciklone od srijedeće donijeti poboljšanje općeg stanja, izvijestio je danas Državnihidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Hrvatskoj idućih će se dana popraviti, a slabljenje ciklone od srijede će donijeti poboljšanje općeg stanja, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak će zadržavanje ciklone nad Hrvatskom i dalje uzrokovati nepovoljan biometeorološki utjecaj. Stoga bi meteoropati mogli patiti od nesanice te biti slabe koncentracije i razdražljivi. Tegobe će osjećati i kronični bolesnici s krvožilnim bolestima, astmom i reumom te gastroenterološki bolesnici.

U srijedu će slabljenje ciklonalnog polja iznad naših krajeva mnogima donijeti poboljšanje općeg stanja. Stoga bi se meteoropati koji su prethodnih dana osjećali nepovoljan vremenski utjecaj mogli osjećati poletnije i biti boljeg raspoloženja. Poteškoće bi još uvijek mogli osjećati astmatičari, reumatičari i bolesnici s anginom pectoris, ali će biti manje nego prethodnih dana.

U četvrtak će smirivanje vremena donijeti povoljan biometeorološki utjecaj. Stoga će se većina ljudi osjećati dobro, a niti kronični bolesnici neće imati tegoba uzrokovanih vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙