FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 29. travnja do 2. svibnja

ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebupreko idućeg će vikenda biti relativno povoljna uz stabilnoraspoloženje i miran san, pa lijepo vrijeme treba iskoristiti zašetnju, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu preko idućeg će vikenda biti relativno povoljna uz stabilno raspoloženje i miran san, pa lijepo vrijeme treba iskoristiti za šetnju, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će situacija biti relativno povoljna što će podržavati stabilno raspoloženje i miran san. Uz redovito uzimanje lijekova kronični bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća uzrokovanih vremenom. Reumatskim bolesnicima savjetuju se šetnje ili lagana tjelovježba u povoljnijem dijelu dana, te izbjegavanje vrućine. Koncentracija peluda u zraku je visoka s dominacijom umjereno alergogenog peluda hrasta, a koncentracija peluda trava je umjerena.

U subotu i nedjelju nastavlja se razdoblje relativno povoljne bioprognoze uz stabilno raspoloženje i miran san. Ne očekuju se tegobe kod reumatskih, kroničnih srčanih i plućnih bolesnika. Lijepo vrijeme treba iskoristiti za šetnju u povoljnijem dijelu dana i laganu tjelovježbu. Koncentracija peluda u zraku bit će visoka s dominacijom umjereno alergogenog peluda hrasta, a koncentracija peluda trava umjerena.

U ponedjeljak će biometeorološke prilike biti povoljne uz stabilno raspoloženje i miran san. Kronični plućni, srčani i reumatski bolesnici uz redovito uzimanje lijekova ne bi trebali imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom. Lijepo vrijeme treba iskoristiti za šetnju u povoljnijem dijelu dana. Koncentracija peluda u zraku bit će visoka s dominacijom umjereno alergogenog peluda hrasta, a koncentracija peluda trava umjerena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙