FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ni osmero djece nije moglo spasiti Talijanku od zatvora

RIM, 7. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Ni osam uzastopnih trudnoća iosmero djece nisu stanovnicu Salerma nedaleko od Napulja mogli spasitiod osmogodišnjeg strogog zatvora zbog posjedovanja droge, piše utamošnji dnevni list "La Citta".
RIM, 7. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Ni osam uzastopnih trudnoća i osmero djece nisu stanovnicu Salerma nedaleko od Napulja mogli spasiti od osmogodišnjeg strogog zatvora zbog posjedovanja droge, piše u tamošnji dnevni list "La Citta".

Privedena je prošlog tjedna dok je bila u kupovini s mužem i zatvorena je zbog nepoštovanja sudskog naloga o boravku u kućnom pritvoru.

Rosa (37) koja je osuđena 1990. bila je trudna svaki put kad bi karabinjeri došli po nju da je odvedu u zatvor, poput lika koji je tumačila Sophia Loren u filmu "Jučer, danas, sutra" Vittoria de Sice, piše list.

Izvršenje kazne svaki put se odgađalo, ali su joj na koncu suci 2001. odredili kućni pritvor kako bi odslužila kaznu brinući se za svojih osmero djece. Službeno joj je bilo zabranjeno da napušta kuću, osim radi kupovine i to samo ako nitko nije mogao otići umjesto nje.

Zbog pokušaja bijega, odmah je sprovedena u zatvor u Fuorniju, nedaleko od Salerma, gdje će do kraja odslužiti kaznu. Njezin muž i odvjetnik, zatečeni događajem, pokušavaju je što prije vratiti kući, gdje ju čeka osmero 'bambina' od 2 do 14 godina, zaključuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙