FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivana Mikšić: do poduzetničkih zona u karlovcu uz pomoć rođaka Borisa

KARLOVAC, 6. svibnja 2005. (Hina) - Nositeljica Nezavisne liste zakarlovačko Gradsko vijeće Ivana Mikšić predstavila je danas natiskovnoj konferenciji program, u kojem posebno ističe gradnjupoduzetničkih zona, u čemu bi je, kako je rekla, u svemu podupro rođakBoris Mikšić.
KARLOVAC, 6. svibnja 2005. (Hina) - Nositeljica Nezavisne liste za karlovačko Gradsko vijeće Ivana Mikšić predstavila je danas na tiskovnoj konferenciji program, u kojem posebno ističe gradnju poduzetničkih zona, u čemu bi je, kako je rekla, u svemu podupro rođak Boris Mikšić.

"Zapošljavanje mojih sugrađana zadaća je nad zadaćama", rekla je Ivana Mikšić i dodala da bi, postane li gradonačelnica, gospodarenje otpadom riješila izgradnjom suvremene spalionice, "a ne stvaranjem novih ekološki neprihvatljivih i smrdljivih smetišta".

Velik broj sugrađana Ivana Mikšić bi kao gradonačelnica zaposlila na punionicama vode, koje treba izgraditi jer "ono što je nafta u Kuvajtu to je voda u Karlovcu", te u brojnim budućim malim elektranama na rijekama.

Potaknula bi i osnivanje snažne područne poslovne banke koja bi odgovarala potrebama poljoprivrednika, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika.

"Koristila bih se pri tom poslovnim vezama Borisa Mikšića, člana 'Kluba 100', koji su osnovali Hrvati iz SAD-a", rekla je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙