FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LS Karlovačke županije za zatvaranje vojnog poligona u Slunju

KARLOVAC, 6. svibnja 2005. (Hina) - Prioriteti su županijskeorganizacije karlovačke Liberalne stranke zatvaranje vojnog poligona"Eugen Kvaternik" u Slunju, sanacija smetlišta u županiji izbrinjavanje otpada na zakonit način, te sprječavanje širenjaambrozije, rečeno je na današnjem predstavljanju liste za SkupštinuKarlovačke županije.
KARLOVAC, 6. svibnja 2005. (Hina) - Prioriteti su županijske organizacije karlovačke Liberalne stranke zatvaranje vojnog poligona "Eugen Kvaternik" u Slunju, sanacija smetlišta u županiji i zbrinjavanje otpada na zakonit način, te sprječavanje širenja ambrozije, rečeno je na današnjem predstavljanju liste za Skupštinu Karlovačke županije.

LS također najavljuje otvaranje cjelodnevnih boravaka za djecu nižih razreda, laboratorija, kabineta i praktikuma za srednjoškolce i gradnju regionalnog gerijatrijskog centra, te skloništa za zlostavljane osobe. Na listi Liberalne stranke su i članovi mreže ekoloških udruga "Zeleni Karlovačke županije". Nositelj liste je liberal Mijo Besedić, a druga na listi je ekologinja Danica Benkek.

Ona je najavila da će, uđu li ekolozi u Županijsku skupštinu, učiniti sve da se za crne statističke podatke, po kojima, kako tvrdi, ta županija prednjači po broju malignih oboljenja - potraže stručne ocjene uzroka te da se radi na otklanjanju tih uzroka.

Središnji skup kandidacijske liste Liberalne stranke trebao bi se 12. svibnja održati na Vojnom vježbalištu u Slunju, a ako za to ne budu dobili dozvolu, tada će se skup održati na ulaznoj rampi Vježbališta.

Mijo Besedić, obrtnik i aktivist u obrtničkim udrugama, izložio je program djelovanja u Županijskoj skupštini, gdje će se zauzimati da se jače podupre Obrtničko-štedno-kreditna zadruga subvencioniranjem kamata, da se pristupi okrupnjavanju poljoprivrednog zemljišta, izradi plana navodnjavanja uz sufinanciranje početnih troškova, te općenito za veće ovlasti jedinica lokalne samouprave. Listu liberala i ekologa nazvao je "listom čistog obraza".

Gradska organizacija Liberalne stranke na izbore za karlovačko Gradsko vijeće ide u koaliciji sa SDP-om i HSS-om.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙