FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HZZO: za ekipe hitne pomoći u turističkoj sezoni osigurano 3,8 milijuna kuna

ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Ekipe hitne medicinske pomoći i oveće turističke sezone 24 sata dežurati duž glavnih hrvatskihturističkih prometnica prema Jadranu, za što je Hrvatski zavod zazdravstveno osiguranje (HZZO) osigurao 3,8 milijuna kuna.
ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Ekipe hitne medicinske pomoći i ove će turističke sezone 24 sata dežurati duž glavnih hrvatskih turističkih prometnica prema Jadranu, za što je Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) osigurao 3,8 milijuna kuna.

Ekipe hitne medicinske pomoći iz prometnicama najbližih domova zdravlja pokrivat će 11 točaka duž prometnica od početka lipnja do kraja rujna ove godine.

Dežurat će se samo vikendom od 10. do 30. lipnja, te od 1. do 30. rujna, a svaki dan po 24 sata od 1. srpnja do 31. kolovoza.

Na točki Korenica uz dionicu Slunj-Udbina-Gornja Ploča dežurat će ekipe Ustanove hitne medicinske pomoći (UHMP) iz Zagreba i Doma zdravlja iz Korenice, a na točki Ravna Gora na dionici od Tunela Tuhobića do Bosiljeva ekipe UHMP-a iz Rijeke.

Hitna medicinska pomoć iz karlovačkog Doma zdravlja dežurat će na dvije točke. Na točki Karlovac pomoć će pružati na dionicama Jastrebarsko-Karlovac-Most na Dobri i Karlovac-Tušilović-Krnjak-Zagorje.

Na točki Josipdol pokrivat će dionice Bosiljevo 1-Josipdol-Brinje-Žuta Lokva-Otočac.

Djelatnici splitskog UHMP-a intervenirat će u slučaju nesreća na točki Gračac, na dionicama oko Gračaca, prema Zrmanji Vrilo, Zatonu Obrovačkom, Udbini, Drenovcu, te na dionici Gornja Ploča- Sveti Rok.

Domovi zdravlja Varaždinske županije dežurat će na točki Čvor Varaždin uz dionicu Varaždin-Komin-Goričan-Zagreb, a oni iz Metkovića na točki Klek na dionici od Kleka do Stona.

Hitna medicinska pomoć iz Doma zdravlja Nova Gradiška pokrivat će dionicu Nova Gradiška-Slavonski Brod, a iz Gospića dionicu Otočac-Gospić-Gornja Ploča.

Ekipe UHMP-a iz Osijeka dežurat će uz dionicu Beli Manastir-Osijek-Đakovo, a ekipe iz Županje točku Rastovica odnosno dionicu Slavonski Brod-Lipovac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙