FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Humanitarna akcija za štićenike Doma "Slava Raškaj"

ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Posebna projekcija dugometražnogaigranog filma "100 minuta Slave", redatelja Dalibora Matanića,namijenjena štićenicima i korisnicima zagrebačkoga Doma "SlavaRaškaj", održat će se 9. svibnja u CineStaru u Branimir Centru.
ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Posebna projekcija dugometražnoga igranog filma "100 minuta Slave", redatelja Dalibora Matanića, namijenjena štićenicima i korisnicima zagrebačkoga Doma "Slava Raškaj", održat će se 9. svibnja u CineStaru u Branimir Centru.

Film "100 minuta Slave" proizveden je u produkciji "Fos filma" iz Zagreba i Hrvatske televizije, a sufinanciralo ga je Ministarstvo kulture.

Priča o Slavi Raškaj, koja je najbolji primjer kako hendikep ne mora biti prepreka u ostvarenju talenta i osobnih ciljeva, napominje producent filma, potaknula je humanitarnu akciju radi uređenja prostorija Centra za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" u Ilici u Zagrebu.

Donacije će se prikupljati pozivom na telefon 060 9002, izravno, te na aukciji u Gradskoj kavani u Zagrebu, na kojoj će se 11. lipnja 2005. prodavati kostimi iz filma "100 minuta Slave".

Film je premijerno prikazan 27. travnja ove godine u Zagrebu, a sniman je 2003. i 2004.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙