FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V a ž n a obavijest! Ispravak vijesti HNA7746 "J. Antolović. Nisam..."

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA7746, koja je emitirana pod naslovom "J. Antolović: Nisam potpisnikili zastupnik Glavaševe incijative", ispuste pretposljednji odlomakkoji počinje s "Hrvatski demokratski sabor ..." i posljednji kojizavršava sa "... suprotno politici stranke i Ustava".
ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA7746, koja je emitirana pod naslovom "J. Antolović: Nisam potpisnik ili zastupnik Glavaševe incijative", ispuste pretposljednji odlomak koji počinje s "Hrvatski demokratski sabor ..." i posljednji koji završava sa "... suprotno politici stranke i Ustava".

Vijest s unesenim ispravcima ponavljamo u cijelosti:

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu kulture Jadran Antolović priopćio je danas da je netočno i neistinito da je potpisnik ili zastupnik inicijative Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje kako se to pokušava prikazati navođenjem njegova imena na popisu incijalnog kruga te udruge objavljenog na internet stranici (www.slavonija.org/inicijalni_krug.htm.)

Ističe da je navođenje njegova imena u tom popisu "još jedna laž i prijevara kojom inicijativni krug te udruge obmanjuje javnost u vrijeme predizborne promidžbe".

Antolović u priopćenju javno zahtijeva od Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje "da se njegovo ime izbriše s tog popisa kako bi se spriječilo daljnje obmanjivanje javnosti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙