FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Antolović: Nisam potpisnik ili zastupnik Glavaševe inicijative

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu kultureJadran Antolović priopćio je danas da je netočno i neistinito da jepotpisnik ili zastupnik inicijative Hrvatskog demokratskog saboraSlavonije i Baranje kako se to pokušava prikazati navođenjem njegovaimena na popisu incijalnog kruga te udruge objavljenog na internetstranici
ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu kulture Jadran Antolović priopćio je danas da je netočno i neistinito da je potpisnik ili zastupnik inicijative Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje kako se to pokušava prikazati navođenjem njegova imena na popisu incijalnog kruga te udruge objavljenog na internet stranici

(www.slavonija.org/inicijalni_krug.htm.)

Ističe da je navođenje njegova imena u tom popisu još jedna laž i prijevara kojom inicijativni krug te udruge obmanjuje javnost u vrijeme predizborne promidžbe.

Antolović u priopćenju javno zahtijeva od Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje da se njegovo ime izbriše s tog popisa kako bi se spriječilo daljnje obmanjivanje javnosti.

Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje (HDSSB) kao nestranačka udruga

građana osnovana je u nedjelju, 24. travnja. Razlog osnivanja HDSSB-a je, i po riječima Branimira Glavaša i inicijatora osnivanja te udruge, "težak život građana i obveza onih koji su biračima obećali bolji život da se krene s oživljavanjem slavonsko-baranjske regije".

Nacionalno vijeće HDZ-a isključilo je 21. travnja Glavaša iz stranke zbog njegove inicijative o regionalizaciji što je ocijenjeno suprotnim politici stranke i Ustavu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙